Så er bloggen Frøken Bergmanns i gang!

 

06/02/2013

 

Fra i dag kan du her på siden finde et link til bloggen Frøken Bergmanns. Her kan du læse om, hvad ejeren af Optimest er inspireret, motiveret og måske ligefrem provokeret af i sit arbejde med at udvikle mennesker gennem indretningen af rum - og udvikle rum gennem mennesker. Her får du lidt mere til at optimere din viden om Optimest. Læs bloggens første indlæg her optimere.optimest.dk

 

 

 

 

Glæd dig til den nye blog

 

21/01/2013

 

Fra februar vil Optimest have en blog på siden. Her vil være indlæg om ny og relevant viden og forskning på området. Der vil også være noget om relaterede områder, som Optimest henter inspiration fra. Ligesom der indimellem også vil være tips til inventar, møbler og brugskunst.

 

 

 

Gratis foredrag: book senest den 15. januar 2013

 

15/12/2012

 

Optimest har nytårstilbud på 90 min. fyraftensforedrag (inkl. pause) for op til 30 personer. Foredraget er gratis, og I skal kun betale rejseomkostninger og forplejning. Husk at booke senest den 15. januar 2013.

 

Bliv optimest!

Foredraget tager jer på en sanseorienteret tur til et fænomenologisk univers. Undervejs oplever I, hvordan indretningen af rum har betydning for jeres liv. Og I får konkrete redskaber til, hvordan I kan udvikle kompetencer gennem indretningen.

 

Foredraget henvender sig til alle, der gerne vil vide noget om sammenhængen mellem rum og læring. Står I f.eks. med et konkret indretningsprojekt i jeres virksomhed, som I gerne vil have inspiration til? Eller vil I gerne blive bedre til at se, hvordan de eksisterende rammer former jeres arbejdsliv og handlinger? Måske har I ligefrem et helt konkret behov for at få udviklet særlige kompetencer hos jer?

 

Der er mulighed for at få foredraget tilpasset jeres situation. Kontakt os for at aftale nærmere.

 

 

Feedback

Send os gerne en e-mail, hvis du har kommentarer til et af vores foredrag.

 

 

M: 60 54 15 60 E: info@optimest.dk CVR: 34 29 49 76